Handelsbetingelser

HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

ProfPlus.eu, c/o Larsen Fine Art v/ Claus Larsen, Hovedgaden 21, 8654 Bryrup; Danmark CVR DK41092254

Nedenstående købsbetingelser gælder for alle leverancer fra Profplus.eu, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Profplus.eu. Når du placerer en ordrer, tilkendegiver du samtidig, at have læst, forstået og godkendt Profplus.eu købsbetingelser.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse selvfølgelig med leverancen fra Profplus.eu. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning, bistår Profplus.eu gerne med vejledende råd.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Profplus.eu anses for sket, når du har modtaget varen. Hvis varen sendes inden for Danmarks grænser, sker forsendelsen med GLS eller Postnord. Leveringstiden er normalt 5 hverdage.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos Profplus.eu, overgår til dig, når du har modtaget din vare.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON. Alle priser på Profplus.eu er inklusiv moms, medmindre andet er angivet.

Pengene hæves først fra din konto når varerne afsendes fra Profplus.eu. Vi tager ikke kortgebyrer.

Fortrydelsesret
Profplus.eu tilbyder naturligvis fuld returret. Dvs. du får tilbagebetalt det fulde ordre beløb og det inkluderer evt. forsendelsesomkostninger for at få leveret varerne til dig. Skulle du fortryde købet, har du 14 dage fra den dag du modtog varen til at gøre opmærksom på at du ønsker at fortryde købet og derefter yderligere 14 dage til at sende varen retur. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du skal selv betale forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Ved fortrydelse/returnering af en brugt vare, kan eventuel værdiforringelse fratrækkes det beløb, kunden skal have tilbage.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du kan sende en mail til info@profplus.eu. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Endvidere bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

ProfPlus.eu, c/o Larsen Fine Art v/ Claus Larsen, Hovedgaden 21, 8654 Bryrup; Danmark CVR DK41092254

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Eventuelle fejl eller mangler ved leveringer fra kunstnerfarver.dk, skal påpeges i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi beder dig om, at dokumenterer evt. fejl så præcist som muligt, så vi kan yde den bedste assistance. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig maximalt 2 år efter, du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af varens naturlige holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
ProfPlus.eu, c/o Larsen Fine Art v/ Claus Larsen, Hovedgaden 21, 8654 Bryrup.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på Profplus.eu har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Profplus.eu og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Profplus.eu har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Profplus.eu videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Profplus.eu har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Profplus.eu via email info@profplus.dk.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@profplus. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.11.2021